top of page

Тендер на технічне забезпечення онлайн- та гібридних заходів



У зв’язку із початком реалізації міжнародного проекту «Майбутні лідери у сфері європейської інтеграції» в партнерстві із ProNGO! e.V. та за підтримки Федерального Уряду Німеччини Громадська організація «Егаліте Інтернейшнл» оголошує тендер на закупівлю послуг з технічного забезпечення онлайн- та гібридних заходів:


Послуги: технічне та програмне забезпечення безперебійного стримінгового онлайн-зв’язку під час проведення 6 онлайн-семінарів за принципом "рівний-рівному", зображення, запису, звуку на власному обладнанні.


Вимоги до кандидатів: Кваліфікація та досвід технічної та програмної підтримки онлайн- та гібридних заходів на широкі аудиторії, відповідальність, уважність.

Координація та контроль якості послуг: всі тренінги будуть проведені у онлайн-форматі. Документообіг здійснюватиметься за електронним форматом. Організаційна підтримка тренінгів, а також контроль якості послуг буде здійснюватись менеджером проекту через аналіз відгуків та зворотного зв’язку бенефіціарів та стейкхолдерів, досягнення проектних індикаторів якості.


Контрактування: будуть укладені контракти з надання послуг в межах реалізації проекту з обраними претендентами – фізичними особами-підприємцями (ФОП, 3 групи на спрощеній системі оподаткування) або компаніямі. Термін контрактування – 4 місяці – з 01.09.2024 р. по 31.12.2024 р.


Порядок проведення тендеру: 

Всі зацікавлені особи повинні надіслати відповідні електроні листі зацікавленості та власне резюме (CV) на електрону адресу egaliteinternational@gmail.com з темою листа «Тендер #54 – (назва бажаної проектної позиції)». Тендерні пропозиції приймаються до 23:59 27.05.2024 р.

Керівництвом проекту буде проведений відбір 5 найкращих резюме претендентів на кожну позицію, з якими буде проведена індивідуальна співбесіда.

За результатами співбесіди керівництвом проекту буде запропоновано переможцю конкурсу оформити його участь у проекті на обраній позиції. Контрактування переможців тендеру відбудеться 01.07.2024 р.

 

За додатковою інформацією та з питаннями звертатися за тел. +38(063)593-22-34

bottom of page