top of page

Ми шукаємо грант-менеджера, тренерів та перекладачів

Обновлено: 10 мая



У зв’язку із початком реалізації міжнародного проекту «Майбутні лідери у сфері європейської інтеграції» в партнерстві із ProNGO! e.V. та за підтримки Федерального Уряду Німеччини Громадська організація «Егаліте Інтернейшнл» оголошує тендер на закупівлю послуг наступних проектних позицій:


1.      Грант-менеджер – 1 особа.

Послуги: загальна організація та управління конкурсу 15 міні-грантів для молоді з метою проведення інформаційно-просвітницьких та адвокаційних кампаній, що охоплюють теми демократичного розвитку, інтеграції до ЄС та боротьби з корупцією у сільських громадах Вінницької, Кіровоградської та Дніпропетровської області, організація широкої інформаційної кампанії залучення молоді до участі у конкурсі, підготовка та впровадження всіх необхідних документів та шаблонів, організація роботи конкурсної комісії, систематизація та збереження всієї конкурсної документації, інформаційна та консультативна підтримка учасників конкурсу, оформлення висновків конкурсної комісії, організація контролю за наданням та цільовою витратою грантових коштів переможцями грантового конкурсу, допомога у оформленні фінансової та проектної звітності отримувачів грантів, організація оцінки результатів впровадження грантових заходів, проектне та фінансове звітування.

Вимоги до кандидатів: кваліфікація та досвід у організації грантових програм, роботи із молоддю, керівництвом та менеджментом молодіжних проектів у громадських організаціях, оцінки проектного впливу, фінансового контролю, володіння державною мовою, відповідальність, ініціативність. Володіння англійською мовою буде перевагою.

Координація та контроль якості послуг: проведення грантового конкурсу та оцінка реалізації грантів буде здійснюватись на умовах дистанційної відповідальної діяльності грант-менеджера. Документообіг здійснюватиметься за електронним форматом. Загальна координація діяльності у межах проекту, а також контроль якості послуг буде здійснюватись менеджером проекту через періодичні координаційні онлайн-зустрічі, також візити, аналіз проектних та фінансових звітів, продуктів, відгуків та зворотного зв’язку бенефіціарів та стейкхолдерів, досягнення проектних індикаторів якості.

Контрактування: будуть укладені контракти з надання послуг в межах реалізації проекту з обраними претендентами – фізичними особами-підприємцями (ФОП, 3 групи на спрощеній системі оподаткування). Термін контрактування – 7 місяців – з 01.06.2024 р. по 31.12.2024 р. Щомісячний гонорар за умови повної занятості складає 1000 євро в еквіваленті у національній валюті на момент виставлення рахунку на оплату. Всі податкові та інші необхідні виплати бере на себе виконавець.


2.      Тренер – 2 особи

Послуги: організація та проведення 9 офлайн-тренінгів для студентів професійно-технічних навчальних закладів Вінницької, Кіровоградської та Дніпропетровської областей, щодо розуміння демократичних принципів та інтеграції до ЄС, важливості антикорупційних заходів та ролі громадянського суспільства в демократії, підготовка та представлення керівництву проекту модулів та наочних матеріалів тренінгів, заповнення необхідної документації, звітування про проведені заходи.

Вимоги до кандидатів: кваліфікація та досвід викладацької та педагогічної роботи з молоддю за даною тематикою, володіння державною мовою, відповідальність, ініціативність. Володіння англійською мовою буде перевагою.

Координація та контроль якості послуг: всі тренінги будуть проведені у офлайн-форматі. Транспортні витрати та добові будуть компенсовані за рахунок проекту. Організаційне та інформаційна підтримка в проведенні тренінгів буде здійснюватись відповідними регіональними менторами. Документообіг здійснюватиметься за електронним форматом. Загальна координація діяльності у межах проекту, а також контроль якості послуг буде здійснюватись менеджером проекту через періодичні координаційні онлайн-зустрічі, також візити, аналіз проектних та фінансових звітів, продуктів, відгуків та зворотного зв’язку бенефіціарів та стейкхолдерів, досягнення проектних індикаторів якості.

Контрактування: будуть укладені контракти з надання послуг в межах реалізації проекту з обраними претендентами – фізичними особами-підприємцями (ФОП, 3 групи на спрощеній системі оподаткування). Термін контрактування – 6,5 місяців – з 15.06.2024 р. по 31.12.2024 р. Гонорар за кожний тренінговий день складає 360 євро в еквіваленті у національній валюті на момент виставлення рахунку на оплату. Всі податкові та інші необхідні виплати бере на себе виконавець.

3.      Перекладач – 2 персони.

Послуги: організація та проведення якісного синхронного перекладу (англійсько-українського та українсько-англійського) під час 6 онлайн-семінарів за принципом "рівний-рівному", що дозволить українській молоді налагодити стосунки з німецькими колегами та познайомитися з різними демократичними практиками та культурами.

Вимоги до кандидатів: кваліфікація та досвід синхронного перекладу англійсько-українського та українсько-англійського, відповідальність, уважність, ввічливість.

Координація та контроль якості послуг: всі тренінги будуть проведені у онлайн-форматі. Документообіг здійснюватиметься за електронним форматом. Організаційна підтримка тренінгів, а також контроль якості послуг буде здійснюватись менеджером проекту через аналіз відгуків та зворотного зв’язку бенефіціарів та стейкхолдерів, досягнення проектних індикаторів якості.

Контрактування: будуть укладені контракти з надання послуг в межах реалізації проекту з обраними претендентами – фізичними особами-підприємцями (ФОП, 3 групи на спрощеній системі оподаткування). Термін контрактування – 4 місяці – з 01.09.2024 р. по 31.12.2024 р. Гонорар за кожну годину перекладу складає 200 євро в еквіваленті у національній валюті на момент виставлення рахунку на оплату. Всі податкові та інші необхідні виплати бере на себе виконавець.

 

Порядок проведення тендеру: 

Всі зацікавлені особи повинні надіслати відповідні електроні листі зацікавленості та власне резюме (CV) на електрону адресу egaliteinternational@gmail.com з темою листа «Тендер #54 – (назва бажаної проектної позиції)». Тендерні пропозиції приймаються до 23:59 31.05.2024 р.

Керівництвом проекту буде проведений відбір 5 найкращих резюме претендентів на кожну позицію, з якими буде проведена індивідуальна співбесіда.

За результатами співбесіди керівництвом проекту буде запропоновано переможцю конкурсу оформити його участь у проекті на обраній позиції. Контрактування переможців тендеру відбудеться 15.06.2024 р.

 

За додатковою інформацією та з питаннями звертатися за тел. +38(063)593-22-34


bottom of page