top of page

Тендер на закупівлю послуг бухгалтера проекту



У зв’язку із початком реалізації міжнародного проекту «Майбутні лідери у сфері європейської інтеграції» в партнерстві із ProNGO! e.V. та за підтримки Федерального Уряду Німеччини Громадська організація «Егаліте Інтернейшнл» оголошує тендер на закупівлю послуг наступних проектних позицій:


1.      Бухгалтер проекту – 1 особа.

Послуги: ведення фінансових, матеріальних, господарських розрахунків та балансів в межах проекту, використовуючи для цього інструментальні та комп’ютеризовані обчислювальні засоби та системи, облік проектних коштів, фондів, матеріалів, реєстрування витрат на надання послуг, узгодження рахунків та одиниць обліку, підготовка початкових та пробних варіантів розрахунків проектного балансу, внесення записів в бухгалтерські книги про проектні, управлінські, організаційні, господарські та інші затрати на планові і поточні цілі за проектом, подання до розгляду і схвалення проектів записів у розрахунковій документації, калькування і підготовка даних та форм документів для розрахунків з банками, ведення інвентарних списків, довіреностей, накладних тощо, оформлення платежів за матеріальні, комунальні та інші послуги, співпраця з митними, податковими, казначейськими органами, партнерами та іншими клієнтами, оформлення переказів проектних кошти за надані послуги, вести інші розрахунки з партнерами, громадянами та юридичними особами за встановленими нормами відповідно до чинного господарського законодавства, звітування про надані послуги та всі необхідні фінансові документи.


Вимоги до кандидатів: кваліфікація та досвід роботи бухгалтером або фінансовим менеджером соціальних проектів громадських організацій загальною вартістю 1-5 млн. грн., володіння державною мовою, відповідальність, ініціативність. Володіння англійською мовою буде перевагою.


Координація та контроль якості послуг: надання послуг бухгалтера буде здійснюватись дистанційно на умовах електронного документообігу. Оригінали фінансових та звітних документів будуть доставлятись поштою або спеціальним кур’єром. Загальна координація діяльності у межах проекту, а також контроль якості послуг буде здійснюватись менеджером проекту через періодичні координаційні онлайн-зустрічі, аналіз звітів, вчасності та правильності надання відповідних звітів та документів, відгуків та зворотного зв’язку партнерів, досягнення проектних індикаторів якості.


Контрактування: будуть укладені контракти з надання послуг в межах реалізації проекту з обраними претендентами – фізичними особами-підприємцями (ФОП, 2 групи на спрощеній системі оподаткування). Термін контрактування – 8 місяців – з 01.05.2024 р. по 31.12.2024 р. Щомісячний гонорар за умови 50% занятості складає 800 євро в еквіваленті у національній валюті на момент виставлення рахунку на оплату. Всі податкові та інші необхідні виплати бере на себе виконавець.


Порядок проведення тендеру: 

Всі зацікавлені особи повинні надіслати відповідні електроні листі зацікавленості та власне резюме (CV) на електрону адресу egaliteinternational@gmail.com з темою листа «Тендер #54 – (назва бажаної проектної позиції)». Тендерні пропозиції приймаються до 23:59 27.04.2024 р.


Керівництвом проекту буде проведений відбір 5 найкращих резюме претендентів на кожну позицію, з якими буде проведена індивідуальна співбесіда 29-30.04.2024 р.

За результатами співбесіди керівництвом проекту буде запропоновано переможцю конкурсу оформити його участь у проекті на обраній позиції. Контрактування переможців тендеру відбудеться 01.05.2024 р.

 

За додатковою інформацією та з питаннями звертатися за тел. +38(063)593-22-34

bottom of page